Alpakkapoikamme

Alpakkapoikamme tekevät eläinavusteista työtänsä täydellä sydämellä, ja nauttivat siitä. Jokainen poika on yksilö, ja siten heillä on omat erityisosaamisensa. Tervetuloa laumaamme!


Jippo

Kariniemen Jippo

s. 2007 emä: Jackie, Hollanti isä: Ronaldo, Hollanti

Jippo on laumamme johtohahmo ja levollinen kurinpitäjä. Hänellä on lumoava luonne ja on siksi niin kovin tykätty.

Jipon asiakkaita ovat mm lastentapahtumat ja kulttuurikeikat. Erityisesti kirjastot ovat Jipolle rakkaita paikkoja. Jippo rakastaa niin kovin omaa kotiaan, niin että keikoista pitää joskus keskustella hieman etukäteen. Hänen herkkuaan ovat joulukuuset ja hiirenvirnat. Olettekos muuten nähneet kenelläkään yhtä upeaa kiharapilveä?

Patu

HyvänMielen Bastos "Patu"

s. 2010 emä: Hälsingedalens Brunita, Ruotsi isä: Robinson, Sveitsi

Patulla on aina korvat voimakkaasti eteenpäin - tulevaisuus kiinnostaa. Tästä syystä pitkät kävelylenkit ovat aina ihania. Patu on helppo kuljetettava minne ja milloin tahansa. Hän on aina valmis lähtöön. Joskus on vähän jänskättäviä tilanteita, mutta niistäkin selvitään.

Patu on sovelias niin ulos kuin sisätiloihin. Hän sopeutuu nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. Patu rakastaa ihmisiä, koska ihminen on pohjimmiltaan aina hyvä.

Somac

Sirpucan Somac

s. 2013 emä: Sara, Ruotsi isä: AoS Nooa, Sveitsi

Somacin upean villan alta löytyy itseriittoinen alpakka. Asioista pitää neuvotella. Tästä syystä Somacia ei usein keikoilla nähdä. Hänen egonsa mahduttaminen kuljetusvaunuun on joskus kerrassaan mahdotonta!

Talliin tulleille vieraille hän näyttää yleensä sympaattisen puolensa. Jos et pidä varaasi, hän ahminut tuliaisiksi tuomasi porkkananpalat suuhunsa, ennen kuin kukaan toinen alpakka ehtii luoksesi. Vallattoman vaalean pörröpään sisällä asuu kuitenkin utelias turjake.

Suffeli

Lumotarhan Suffeli

s. 2017 emä: Kariniemen Saana, Suomi isä: Sirpucan Cami, Suomi

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä työtänsä aloittelee Suffeli, "puhveli". Erittäin sporttinen nuorimies ei saa juoksemisesta koskaan kylläkseen. Niinpä hän toimii tarvittaessa myös muun lauman, erityisesti enonsa Somacin, personal trainerinä. Suffelilla on kiltti luonne, lystikäs naama ja ideoita toisillekin jakaa.

Maailmassa on miljoona ihmeteltävää asiaa, jotka hämmästyttävät tätä kulkijaa. Erityisesti Suffeli haluaa nuuhkia kaikkea mahdollista: nuuh, nuuh - hyh!